iFlower kukkatukku

Kukka-alan tukkukaupan ammattilainen

Kukkakaupan luotettava yhteistyökumppani

iFlower Oy toimittaa kukkia suoraan hollannista kukkakauppaanne. Etsimme sopivimman tavan hankkia kukkia nopeasti ja edullisesti. Jokaisella toimijalla on yksilöllinen tarve. Me haluamme tarjota parhaan mahdollinen kanavan kukkien, kasvien ja tarvikkeiden hankintaan, niin Suomesta kuin maailmaltakin.


Tilaa tunnukset nettikauppaan

Tilaa ilmaiset tunnukset ja ohjeet numerosta 040 730 7543. Tarjoamme laajan viljelijäverkostomme kautta kauden kukat ja kasvit suoraan viljelijöiltä. Suorat hankintakanavat mahdollistavat nopean toimituksen ja edullisen hinnan. Helppokäyttöisen sivuston kautta pystyt rakentamaan tilaustasi sesonkeihin.


iFlower Oy

iFlower Oy on kokonaisvaltainen kukka-alan toimija, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään liiketoimintaansa sekä tehostamaan operatiivisia toimintoja. Visiomme on olla kukka-alan hankinnan paras yhteistyökumppani. Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme arkea sekä löytää ratkaisuja heidän toimintansa parantamiseen.

Yritys on perustettu vuonna 2011. Tiimiimme kuuluu alan ammattilaisia hankinnan, asiakaspalvelun ja liiketoiminnan saralta. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti.